Duminica, 14 mai, este ultima zi de inscrieri la cea de a patra editie a cursei cu obstacole & mud “Asaltul Lupilor”. Accepta provocarea cursei cu obstacole & mud Asaltul Lupilor. Descopera razboinicul din tine!

Cel mai FUN si provocator eveniment sportiv programat in capitala va avea ca destinatari persoanele dispuse sa incerce noi provocari, mai putin conformiste, anunta organizatorii. Copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, sunt invitati sa participe gratuit la cursa cu obstacole & mud “Asaltul Lupilor Junior”, unde isi pot murdari linistiti hainele.

Asaltul Lupilor – mai mult decat o cursa cu obstacole!

Asaltul Lupilor este o cursa necompetitiva si necronometrata care presupune parcurgerea unui traseu de aproximativ 5 Km si depasirea unui numar de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionisti. [vezi obstacoleasaltullupilor.ro/category/obstacole/] Traseul cursei a fost special creat pentru cei care isi doresc sa traiasca o experienta unica si inegalabila, impreuna cu prietenii sau colegii, aceasta fiind ocazia perfecta.

Nu exista limita de timp, depinde doar de tine cat iti va lua sa treci peste obstacole. La linia de start vor fi asteptati toti cei care sunt in cautare de noi provocari, scopul fiind de a ajunge la linia de sosire. Concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Evenimentul va fi precedat de circuitul The CAGE creat de Richmond Bachia (vezi circuit – asaltullupilor.ro/circuit-warm-cage/) unde concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Detalii despre inscriere si participare

Fiind vorba despre o cursa cu obstacole, organizatorii tin sa le precizeze celor interesati ca validarea inscrierilor este conditionata de predarea unei declaratii pe propria raspundere. Inscrierile se fac online de la adresa: asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti.
Doritorii pot dispune de toate informatiile necesare direct pe site-ul evenimentului sportiv, AsaltulLupilor.ro si pagina oficiala pe Facebook.com/AsaltulLupilor.